Zâmbiți, vă rog!

Ori de câte ori am fost nevoit să îmi cumpăr un telefon, primul aspect care m-a interesat a fost camera foto. Am avut, de când mă știut, o oarecare atracție pentru fotografie și adesea am salivat la ofertele de aparate foto. Nimic mai mult, însă.

Până în urmă cu câteva zile, când toate planetele s-au aliniat și în coșul de cumpărături a ajuns un OLYMPUS E-M10 Mark III, recomandat desigur de către Marius, că eu sunt habarnist rău la treaba asta, și nu numai.

Dar a ales bine. Iar aici nu mă refer neapărat din punct de vedere al specificațiilor tehnice, că acolo e matematică pentru mine. Eu matematică nu știu.

Designul lui Olympus Mark III m-a cucerit. E vitange, are fer pe carcasă, se simte mișto în mână. La capitolul ăsta stă foarte bine.

Abia a ajuns aseară și încă nu am apucat să mă joc prea mult cu el. Doar câteva poze pe auto, explorat puțin setările și urmează să-i citesc manualul. Am găsit unul pe net, că al lui vine cu doar 3-4 pagini și cam atât.

De acuma, am treabă. Sunt conștient că sunt milioane de lucruri de învățat și sper doar că nu îmi voi pierde motivația. Cert e că în viitorul apropiat veți vedea mai multe poze de la mine pe Instagram, așa că dați cu Follow acolo în cazul în care nu ați făcut asta deja.

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 77

4 Comentarii

  1. Da, era bun de pozat aparatul ăla. Mai trebuie să așteptăm 3-4 ani până înveți și tu să faci poze.

    • Trebuie înțelegere. Nu aveam baterie la telefon pentru bliț, o să îl repozez azi când ajung acasă și actualizez articolul. 😀

  2. Nu vreau sa te descurajez, dar eu folosesc camera cam 2-3 ori pe an…o dată la 2-3 ani.
    Felicitări sa te bucuri de ea și să ne bucuri cu shoot-uri de senzație.

Comentează