YouTube Premium cu mai puțin de 10 lei și o excursie în India

V-am zis deja că mă supără al naibii de multe reclamele pe care YouTube mi le dă pe TV. Ei bine, pe telefon foloseam o variantă neortodoxă pentru a scăpa de ele. Doar că, după ce am schimbat telefonul nu am mai putut folosi varianta anterioară.

Mă rog, pe Xiaomi e mai complicată treaba cu aplicația pe care o foloseam eu. Zic asta deoarece trebuie să renunți, cel puțin la instalare, la optimizarea MIUI. Nu știu ce presupune exact asta, însă multe voci au spus că pot apărea diferite probleme.

Așa că nu am fost tentat să folosesc vechea metodă neortodoxă și am zis că merită, cel puțin parțial, să trec la o variantă mai demnă.

Am înțeles că există o șmecherie la care poți apela pentru a plăti doar puțin peste 7 lei pe lună pentru abonamentul premium de la YouTube. Implică o mică plimbare până în India, cel puțin virtuală, iar mai apoi prețurile scad ca de Black Friday. Ca de BF-ul altora, nu al nostru.

Prima lună e moca, abia de luna viitoare voi plăti 7 lei și ceva. Mi se pare decent. Aș fi plătit pentru YouTube cel mult 20 lei. Nu merită mai mult, nu deocamdată. Poate când va exista suficient conținut încât să poți renunța cu lejeritate la cablul TV, poate că va merita investiția.

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 85

6 Comentarii

  1. Nu am prins așa de ieftin la ei, am mers pe Rusia. La fel, prinsesem o ofertă 😅

  2. Eu nu am YouTube Premium, dar folosesc de câteva luni YouTube Music. De care sunt foarte mulțumit. E cam 20-25 lei pe lună, iar pentru mașină e mai mult decât ce trebuie.

  3. Varianta neortodoxă o folosesc eu pe un Xiaomi. Într-adevăr, a fost nevoie să dezactivez optimizarea MIUI pentru a instala, dar am activat-o înapoi după aceea. S-au pierdut permisiunile aplicațiilor (în sensul că iar îmi cer acces la locație, la stocare, etc.), însă nu am observat alte probleme.

Comentează