YouTube bagă reclame pe TV mai ceva ca programele clasice

La programele TV mă uit destul de rar. Doar dimineața ce stă deschis pe acolo, pe la știri, și rareori câte un meci de fotbal. Dar la cum e fotbalul nostru în ultima vreme, mai răruț și cu fotbalul. Prefer însă internetul, YouTube și Netflix.

Pe YouTube stau în cea mai mare aprte a timpului. Acum mă uit la multe videoclipuri de la F64 și de la alții care au videoclipuri pentru fotografi începători. Doar că, în ultima vreme pare că YouTube a depășit orice limită a bunului simț cu reclamele lor.

Am pățit să dau pe un videoclip și să înceapă două reclame la doar 5 secunde de când am dat play. Apoi, timp de 20-30 de minute cât ține un videoclip, bagă reclamă mai ceva ca Pro TV-ul.

Înțeleg, tre` să facă bani, dar tendința nu e deloc una ok. Te forțează să plătești abonament ca să scapi de ele, doar că nu e chiar așa accesibil.

Pe telefon am găsit soluții neortodoxe, însă nu știu dacă pe TV se poate face ceva ca să mai scapi de reclamele nesimțite. Dacă voi știți vreo astfel de metodă, puteți să lăsați pontul în comentarii.

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 85

5 Comentarii

  1. Daca este cu android, se poate. Baga un ochi aici.

  2. Eu nu mă uit la TV deloc, iar pe YouTube încerc să pierd mai puțin timp. Sunt prea multe lucruri productive pe care le pot face în timpul ăla. E drept, prea multe reclame, dar e modul lor prin care să te facă să cumperi abonament.

  3. Cum erau ai pe bloguri într-o vreme. Când vo r pierde din public vor acționa.

Comentează