Unde găsești mai multe fețe (skin-uri) pentru Xiaomi Mi Band 4

Am zis, nu de puține ori, că un motiv important pentru care mi-aș cumpăra un ceas inteligent – la un moment dat – ar fi posibilitatea de a schimba fața/skin-ul. Aș avea practic un ceas nou zilnic.

Și brățara Xiaomi Mi Band 4 are posibilitatea asta, doar că e un ecran mult mai mic. Ecranul, deși AMOLED, al brățării Xiaomi Mi Band 4 nu are decât 0.95″. Totuși, sunt o mulțime de fețe disponibile.

Sunt puține cele pe gustul meu. De aceea am stat mai bine de o lună cu fața standard. Totuși, am găsit una mai interesantă, care mi-a plăcut și am aplicat-o.

Aplicația originală a brățării, Mi Fit, nu are prea multe opțiuni. Îți oferă câteva fețe pentru brățarade fitness Xiaomi Mi Band 4 dar puține. Există însă alternative!

Dacă vei căuta „Xiaomi Mi Band 4” pe Google Play, vei găsi o mulțime de aplicații. Eu am instalat-o pe asta. Mi Band 4 WatchFaces se numește și are următoarea imagine pe Google Play:

Avantajul ei e acela că poți alege să ți se afișeze doar fețele care sunt traduse în limba română. Probabil zilele săptămânii sunt traduse, luna și alte chestii de genul. Există o mulțime de filtre și la fel de multe fețe. Eu am descărcat câteva și le am în telefon pentru momentul în care voi dori să schimb fața.

Crezi că merită citit și de alții? !

Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 97

Comentează