Marea vaccinare

La câte știri false au circulat în ultima vreme pe rețelele de socializare pe tema COVID-19 și vaccin, mă așteptam ca puțini să fie cei care își doresc să se vaccineze. Se vorbea despre necesitatea ca 70% din populație să fie vaccinată pentru ca situația să fie mai ok în țară și citeam un sondaj în urma căruia reieșea că 60 și ceva la sută dintre români vor să se vaccineze.

Ceea ce e bine, ne dă cu optimism că ne vom reveni la normal cât mai curând.

Eu unul mă voi vaccina imediat ce voi avea posibilitatea. Încă din prima zi, dacă se poate. Pentru că pun mereu știința pe primul loc.

Am avut de curând o situație ceva mai tensionată cu COVID-19, pe care probabil că l-am avut, chiar dacă simptomele au lipsit în cea mai mare parte.

Stresul că l-aș fi putut da și altora a fost prea mare încât nu prea mi-l mai doresc. Iar dacă vaccinul mă va scuti de acest stres, atunci eu nu voi ezita nici un moment să mi-l fac.

Sper numai ca marea vaccinare să decurcă bine și rapid, ca să nu fiu nevoit să aștept prea mult timp până când mă voi putea imuniza.

Voi cum veți face?

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 83

5 Comentarii

  1. Ne așteptăm cuminței rândul. Până atunci analizăm ce se întâmplă cu cei deja vaccinați.

  2. Eu sper sa mai intre și alte vaccinuri în Romania! Până ajungem la marea vaccinare, momentan suntem la aia medie și mică, despre care înțeleg că merg în paralel.

Comentează