Mare ofertă mare pe eMag de Black Friday

Mi-a cerut cineva liste cu produse aflate la reducere anul acesta de Black Friday pe eMag. Știm cu toții că apar anumite ponturi cu câteva zile înainte de Black Friday, iar dacă tot stau mult pe online, mă împiedic adesea de ele.

Verificând articolul lui Radu pe tema Black Friday, am văzut pe listă un scaun de birou care va fi la 150 de lei. Știind că tot atât am dat pe al meu în urmă cu câțiva ani, zic să văd ce minunăție de scaun e.

M-am amuzat teribil să văd că e vorba despre același scaun:

Scaun de birou ergonomic Kring Fit, Mesh Negru – acum preț întreg 329 lei, preț la reducere 219 de lei

Este exact același scaun pe care eu îl cumpăram în urmă cu câțiva ani. Prin 2016 parcă (ce trece timpul!!!!).

Caut printre comenzi să văd cât am dat eu pe el mai exact.

Același scaun de birou de mai sus.

Am dat deci doar 170 de lei și este fix același scaun.

Astfel, de Black Friday reducerea nu va fi de 50% sau 60% precum doresc ei să pară, ci doar de 20 de lei. E un scaun mai mult decât decent, mă ține pe mine de ani buni și am ceva mai mult decât greutatea maximă suportată.

Așa că dacă vă trebuie un scaun de birou ieftin și bun, ăsta ar putea fi o soluție. Dar nu trebuie să îl luați neapărat de Black Friday, mai ales dacă nu aveți bugetul necesar acum. Îl veți găsi la prețuri bune și după acest eveniment de reduceri așa că nu vă grăbiți inutil.

Sunt sigur că prețul său va scădea sub 200 de lei după nu foarte mult timp. Puteți verifica prețul său aici.

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 83

2 Comentarii

  1. Voi urmări evenimentul dar nu am in minte ceva anume și nici buget :)), poate prind la alea de sunt mocangeala ceva, altfel nu cumpăr nimic.

    • Ai cumpărat ceva? Eu am luat, totuși, o ladă pentru ai mei. Nu era mare reducere, a avut preț mai bun pe emag dar am ratat-o. Am luat de pe Altex, nu pentru că era black friday ci mai degrabă pentru că se apropie tăierea porcului.

Comentează