eMag nu mă dezabonează de la newsletter

De ceva timp fac curățenie printre mailuri și nu doar că șterg mailurile care nu mă interesează, ci totodată mă asigur că nu voi primi și alte mailuri. Așa că de o vreme chiar primesc mai puține mailuri și mai relevante totodată.

Primeam inutil o mulțime de mailuri de la magazine online, cu oferte, promoții și cine naiba mai știe ce. De la majoritatea m-am dezabonat cu succes, numai eMag nu vrea să renunțe la mine.

Pare a fi ceva de genul dacă tu nu ne vrei, noi te vrem. Am dat dezabonare de vreo 3 ori până acum, dar nimic. A doua zi, ghici ce? Un nou mail de la eMAG!

Astăzi, când verific mailul, ce să văd?

Un nou mail, desigur. Am încercat acum opțiunea pe care Gmail mi-o oferă:

Sunt curios dacă asta va funcționa.

UPDATE: Se pare că nu merge, eMag nu vrea să renunțe la mine nici dacă îi înjur. Poate că ar trebui, de fapt, să încerc și asta.

UPDATE: am trimis, la indicația celor de la eMag, mail către data.protection@emag.ro și am cerut dezabonarea. A fost nevoie de vreo 30 de zile, iar în final m-au dezabonat.

Crezi că merită citit și de alții? !

0Shares
Default image
Adrian Bolocan
Articles: 83

6 Comentarii

  1. Am încercat și eu să mă dezabonez de la ei pentru că-mi par foarte scumpi în ultma vreme. Nu scapi de ei.. îi dai afară pe ușă și-ți intră pe geam.

  2. O reclamație la ANPC, nu i-ar liniști de astfel de practici? Bine vor găsi scuze, că softul, eroare tehnică etc. Dar clar este un abuz.

    N-am incercat dar uite că îmi umple si mie zilnic mesageria cu rahaturi. Chiar o voi face acum că am văzut la tine.

  3. Da!
    Am făcut eu o plângere la ANPC Brașov pentru o situație cu un magazin online, fiindcă nu mi-a trimis produsul la un preț pe care îl plătisem cu cardul… N-au rezolvat nimic, dar am primit un mesaj că au făcut anchetă.

  4. A reușit cineva să se dezaboneze pe bune? De o săptămână bună joc acest joc cu ei în absolut fiecare dimineață -_-

Comentează